SCOUTER

Sistem de supraveghere video inteligent,
cu localizare automată a evenimentelor de interes

Proiect cofinanțat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior,
a Cercetării, Dezvoltării și Inovării

 

Informații generale

Proiectul este dezvoltat de UTI Grup în parteneriat cu Universitatea Politehnica București și Laboratorul de Analiză și Prelucrarea Imaginilor, în cadrul programului Național de Cercetare-Dezvoltare, secțiunea Inovare, Subsecțiunea Dezvoltare Produse – Sisteme – Tehnologii.

Valoarea totală a proiectului este de 5.342.250 lei, din care asistența financiară nerambursabilă atrasă de la bugetul de stat este de 2.092.505 lei, iar valoare finanțată din surse proprii este de 3.249.745 lei.

In cadrul proiectului, UTI GRUP va aloca, din surse proprii, suma de 107.000 lei pentru activitati de diseminare a rezultatelor si produselor concepute în urma activităților de cercetare-dezvoltare.

Proiectul a fost demarat în luna august 2013 și are o durată de 27 de luni.

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, vă invităm să vizitaţi uefiscdi.gov.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.