Presă
30.04.2009

Tradițiile UTI

UTI continuă să creadă în tradiții și, după acțiunea din ajunul Paștelui de la Casa de Copii din Valea Screzii, Vălenii de Munte, am dorit să revenim și în mijlocul copiilor din satul Burlești, județul Botosani, cei care, până cu puțin timp în urmă, erau nevoiți să parcurgă zilnic traseul de 12 km până la școală și înapoi, indiferent de vreme sau de pericolele pădurii. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanți ai UTI s-au deplasat la Școala Comunală din Comuna Gorbănești, unde învață micuții, și le-au împărțit acestora îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri.

UTI dorește să vină și pe viitor în întâmpinarea nevoilor acestor copii și încearcă să aducă zâmbete pe fețele lor cu ajutorul cadourilor oferite.

Sărbătorile sunt întotdeauna momente să ne gandim mai mult la cei mai puțin norocoși și ne oferă ocazii să fim alături de cei în suferință.

UTI a făcut o tradiție din acțiunile sociale susținute în perioada de sărbători, și cu această ocazie am dorit să întâmpinăm alături de copiii de la Casa de Copii din Valea Screzii, Vălenii de Munte, venirea primăverii și a Iepurașului. Am fost fericiți să aducem un zâmbet pe fețele copiilor și să ne aducem aportul susținerii activității Asociației Pro Vita pentru născuți și nenăscuți, cosurile cu bunătăți abundând în cozonaci, dulciuri și cele necesare întâmpinării nopții de Înviere.