Mobile City

Asigurarea mobilității într-un oraș, reducerea impactului unui trafic aglomerat asupra mediului și creșterea confortului șoferilor reprezintă provocări majore ale unei metropole moderne.

Vezi mai mult

Safe City

Comunitățile se confruntă din ce în ce mai frecvent cu pericole care nu pot fi ignorate și care necesită reacții prompte și sisteme eficiente. Protecția și siguranța locuitorilor comunităților sunt o prioritate.

Vezi mai mult

Eco City

În prezent, mediul urban are nevoie de îngrijire și atenție sporită. Pentru a răspunde acestor nevoi, am implementat tehnologii moderne de epurare a apelor reziduale și de reducerea a consumului de energie.

Vezi mai mult

Leisure City

Sistemele UTI transformă orașele, care devin mai atrăgătoare și mai confortabile. Soluțiile noastre de reabilitare a spaţiilor publice păstrează identitatea istorică a clădirilor, adăugând beneficiile tehnologiilor performante.

Vezi mai mult

Connected City

Identitatea virtuală a lui Homo Numericus, afacerea sa și toate operațiunile electronice sunt protejate, oriunde s-ar afla, datorită soluțiilor dezvoltate de specialiștii UTI.

Vezi mai mult