Presă
22.09.2008

UTI prezintă la BSDA 2008 cele mai noi soluții de securitate din domeniul militar

UTI participă în perioada 24-26 septembrie 2008, la expoziția internațională Black Sea Defense & Aerospace, care va avea loc la Romaero, atât în calitate de expozant, cât și ca partener de securitate al evenimentului. Pentru siguranța expozanților și a vizitatorilor, am realizat două filtre de acces antitero, un sistem de supraveghere video a întregului complex expozițional și un sistem de detecție și alarmare la efracție pentru pavilionul SUA.

În spațiul expozițional rezervat de UTI, B604, aflat în pavilionul românesc, va fi simulat un Centru de Management pentru Situații de Urgență, o soluție care asigură interoperabilitatea serviciilor de urgență de la nivelul unui județ.

Pro Engineering, companie membră UTI, și singura firmă românească producătoare de echipamente electronice speciale TEMPEST, va prezenta în stand cele mai noi soluții de acest tip, comercializate sub marca NoWave. Echipamentele NoWave asigură reducerea emisiilor de radiații electromagnetice generate de aparatura electronică care procesează informații, cu scopul de a împiedica interceptările neautorizate. Pro Engineering prezintă și o gamă de aparate de control cu raze X Smith-Heimann, pentru optimizarea și automatizarea procesului de control și securitate în aeroporturi, vămi și clădiri publice, precum și soluția KTrack, destinată monitorizării transporturilor speciale, coordonării acțiunilor forțelor speciale sau protecției vehiculelor.

Totodată, în standul UTI puteți afla informații cu privire la sisteme integrate de securitate pentru porturi, aeroporturi, obiective militare și infrastructuri critice.