Presă
22.08.2008

UTI susţine proiectul social “Bucharest metroArt”. Arta NE priveşte pe toţi!

UTI s-a alăturat organizatorului Asociaţia din Pod care, prin proiectul de artă publică “Bucharest metroArt. Arta te priveşte!”, transformă staţiile de metrou bucureştene în locuri calde şi primitoare prin pictarea pereţilor acestora. Proiectul se desfăşoară sub egida A.E.D.I. 2008 (Anul European pentru Dialog Intercultural).

Din luna august 2008, Staţia Gara de Nord 1 (tronsonul M1) este un spaţiu prietenos, plin de viaţă şi culoare. Pe cele două peroane ale staţiei te încântă 9 suprafeţe realizate de 20 de artişti (pictori, sculptori, ceramişti, stencilişti, grafferi), în spiritul cultural al Bucureştiului de altădată şi în lumina artei contemporane. Implicarea UTI prin sponsorizarea acestui proiect de îmbunătăţire a mediului de viaţă al bucureştenilor, pune în practică, încă o dată, preocuparea grupului de firme UTI în general faţă de comunitatea din care face parte şi, în special, faţă de clienţii şi angajaţii săi care folosesc mijloacele de transport în comun.

UTI se bucură să contribuie la transformarea staţiilor de metrou în spaţii cât mai plăcute şi prietenoase, alături de siguranţa pe care le-o oferă călătorilor prin sistemele de telecomunicaţii şi de securitate implementate în reţeaua metroului bucureştean.

Sursa foto: http://ilovebucharest.org