Presă
18.04.2008

UTI reconfirmă poziţia de lider pe piaţa sistemelor de securitate prin participarea la Expo Security 2008

UTI este o companie internaţională cu o experienţă de peste 17 ani pe piaţa soluţiilor de securitate şi cu o cifră de afaceri de 96 de milioane de euro în 2007.

UTI va fi prezentă la ediţia a XI-a a Expo Security prin Divizia Sisteme de Securitate şi Militare şi prin Divizia Produse.

Divizia Sisteme de Securitate şi Militare este specializată în conceperea de soluţii de securitate pentru locaţii cu grade diferite de complexitate – locaţii civile, industriale şi infrastructuri critice. În standul amenajat la Expo Security 2008, vom simula un centru de comandă şi control pentru situaţii de criză. Acesta este un sistem unic, complet, care poate integra toate serviciile de urgenţă ale unei comunităţi şi care pune la dispoziţia autorităţilor infrastructura, echipamentele, tehnologia, sistemele de evaluare a riscurilor, sistemele de suport pentru decizii şi proceduri clare de acţiune ante/post incident.

Pentru a răspunde nevoilor de securitate specifice domeniului retail, vom prezenta sisteme de supraveghere video cu camere fixe sau mobile, sisteme de protecţie antifurt (antene simple sau personalizate), accesorii antifurt tip tag (personalizate în funcţie de necesităţile clientului), standuri pentru expunerea produselor de dimensiuni mici, dar cu valoare ridicată (telefoane mobile, aparatură electronică), sisteme de management al parcării, sisteme de control al accesului hotelier, sisteme tur de gardă.

UTI nu este doar un jucător important pe piaţa sistemelor de securitate, ci şi producător de echipamente de securitate.

Prin intermediul Diviziei Produse ne vom adresa şi integratorilor de sisteme de securitate, oferindu-le concepte îmbunătăţite şi fiabile ale unor produse UTI deja cunoscute. Un exemplu în acest sens este KGuard® – centrală de control al accesului, într-o nouă versiune, accesibilă unui număr mult mai mare de integratori datorită aplicaţiei intuitive, noilor opţiuni şi funcţionalităţi, dar şi costurilor reduse.

De asemenea, gama de produse şi servicii KTrack®, destinată monitorizării autovehiculelor, a fost completată printr-un sistem de monitorizare în timp real. O noutate o reprezintă sigiliile electronice pentru monitorizarea încărcăturilor şi bunurilor, care utilizează tehnologii RFID de ultimă generaţie. Veţi mai putea regăsi în standul UTI produse marca Visonic, Morley-IAS, Smiths Detection, dar şi soluţia de monitorizare a persoanelor – Personal Tracker.

În tradiţia participărilor la Expo Security, UTI Grup vă aşteaptă în pavilionul Central al Complexului expoziţional Romexpo, stand 020.