Presă
10.04.2008

Un nou magazin Real în portofoliul UTI Retail

Ieri, 9 aprilie 2008, s-a deschis în Berceni cel de-al doilea magazin Real din Bucureşti, al cărui sistem de securitate a fost conceput şi implementat de UTI Retail Solutions. Având o suprafaţă utilă de vânzare de peste 7.300 de mp, cel de-al 15-lea hypermarket Real din România va răspunde non-stop nevoilor de cumpărare ale locuitorilor din zona de sud-est a Capitalei.

Soluţia de securitate oferită de UTI Retail include: sistem de televiziune cu circuit închis, sistem de poştă pneumatică pentru colectarea banilor de la casele de marcat, sistem antifurt cu porţi EAS, controlul accesului pentru personal în zonele speciale ale magazinului, safe-uri, sistem de protecţie cu fir a produselor de mici dimensiuni şi valoare ridicată (telefoane mobile, laptop-uri, camere video). Pe lângă camerele fixe şi mobile de tip speed dome, supravegherea video presupune şi camere mobile culisante, care pot acoperi atât lungimea cât şi lăţimea magazinului, prin comanda operatorului din dispeceratul de securitate.

De asemenea, un concept de siguranţă inedit pentru magazinele Real îl reprezintă interfaţarea POS, care presupune corelarea informaţiilor preluate de la casele de marcat cu sistemul video, pentru a observa furturile produse direct la case.