Presă
12.03.2008

Parteneriat UTI – Colegiul Tehnic Energetic în cadrul programului “Fii specialist la UTI!”

În cadrul unui parteneriat încheiat cu COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC BUCUREŞTI, grupul UTI, prin Divizia Instalaţii şi Construcţii, oferă tinerilor absolvenţi locuri de muncă, în condiţii foarte bune de salarizare, cu posibilităţi reale de dezvoltare profesională şi cu oportunităţi de implicare în proiecte de mare anvergură.

Pe o piaţă a muncii axată pe selectarea angajaţilor cu experienţă, prin programul Fii specialist la UTI!, oferim posibilitatea tinerilor absolvenţi să câştige experienţă şi să se integreze într-o echipă de profesionişti, de la care vor putea învăţa aspectele practice ale profesiei pentru care s-au pregătit în cadrul sistemului de învăţământ.

Parteneriatul, aflat la început de drum, s-a realizat cu acordul conducerii COLEGIULUI TEHNIC ENERGETIC BUCUREŞTI, cu care s-au purtat discuţii prealabile pentru a se pune la punct toate aspectele legate de programul de recrutare.

Etapa iniţială a acestui parteneriat va implica recrutarea de absolvenţi ai liceului în cadrul grupului UTI, urmând ca la începutul noului an şcolar să fie demarat şi programul de acordare de burse elevilor care învaţă la COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC BUCUREŞTI.