Presă
27.05.2005
UTI ajută sinistrații din Gătaia

UTI ajută sinistrații din Gătaia

Ținând cont de situația dramatică în care se află cetățenii județului Timiș, cauzată de inundațiile din ultimele săptămâni, grupul de firme UTI s-a alăturat campaniei de ajutorare a celor greu încercați.

Ca și în anii precedenți, la inițiativa Președintelui UTI Grup, s-a făcut apel la toate firmele existente din cadrul grupului UTI, firme ce au donat sume de bani, care s-au constituit prin contracte de sponsorizare cu Primăria Comuna Gătaia. Banii au fost dați personal locuitorilor comunei de către delegatul UTI Grup, iar angajații UTI au contribuit prin donarea de produse de îmbrăcăminte și casnice.

Deși comuna cu cel mai ridicat grad de calamitate este Foieni, nu s-a putut ajunge acolo deoarece apele nu erau retrase. Am ales comuna Gătaia, ea fiind pe lista ca cea de-a doua localitate greu încercată dupa comuna Foieni.

Astfel, Departamentul Imagine si Relații Publice din cadrul UTI Grup a organizat deplasarea în zona Banatului, pe data de 26.05.2005, pentru ajutorarea a 25 de familii. Întrajutorarea a constat în donarea a 20.000.000 lei pentru fiecare familie, cât și în produse de îmbrăcăminte pentru familiile cu copii, care au ramas fără casă sau au fost greu încercate, dar și pentru bătrânii care au trecut prin aceeași situație.