Presă
15.04.2004
UTI Systems S.A. participă la sponsorizarea expediției cu scop umanitar “Cu papucii prin deșert”

UTI Systems S.A. participă la sponsorizarea expediției cu scop umanitar “Cu papucii prin deșert”

Ca în fiecare an, și în ediția din 2004 UTI Systems S.A. participă la sponsorizarea expediției cu scop umanitar “Cu papucii prin deșert”, prin dotarea a două autovehicule participante la expediție cu echipamente de localizare și monitorizare prin tehnologia GPS. Raidul automobilistic “Cu papucii prin deșert – no limits” este al cincilea dintr-o serie inaugurată în 1999, pe ruta București-dakar. Expediția din 14 aprilie- 23 mai 2004 va cuprinde două etape: București- Tombouctou, în care vor fi traversate România, Ungaria, Austria, Italia, Franța, Maroc, Mauritania și Mali, și Tombouctou – Dakar (Mali-Senegal). Cei 16 participanți vor conduce 5 automobile 4×4, echipate de UTI Systems S. A.

Grație acestor echipamente și a serviciilor prestate gratuit de KTrack, serviciul specializat de monitorizare a vehiculelor prin tehnologia GPS din cadrul UTI Systems S.A., traseul expediției va putea fi urmărit gratuit și în timp real, pe site-ul www.ktrack.ro. Echipamentele specifice cu care au fost dotate autovehiculele asigură și protecția antifurt a acestora. Începând cu luna august 2003, EUROWATCH, serviciu multinațional de combatere a infracționalității auto în Europa, a acceptat serviciul KTrack ca unic partener în România pentru cooperare în caz de evenimente speciale (accident, furt auto, agresiune).

KTrack a devenit astfel  National Service Provider (NSP) Eurowatch pentru Romania. Unul dintre beneficiarii serviciului Eurowatch (în România prin KTrack) este firma Mercedes, prin parteneriatul semnat în Martie 2004 între Eurowatch și Mercedes Accessories Gmbh, referitor la prestarea serviciilor de monitorizare antifurt pentru autovehiculele Mercedes dotate cu sistem antifurt original Mercedes. Ca o noutate față de ceilalți ani, UTI Systems S.A. oferă acum gratuit, pentru toate autovehiculele participante la expediție, serviciile specifice Eurowatch pe tot teritoriul în care acest serviciu este operațional.