Presă
28.05.2015
UTI la BESTEngineer

UTI la BESTEngineer

În perioada 29-30 mai UTI este prezent la BESTEngineer, primul târg de joburi adresat inginerilor și persoanelor cu profil tehnic. Târgul se desfășoară la București, la Ramada Majestic Hotel situat pe Calea Victoriei, nr. 38-40. În cadrul celor două zile ale târgului, UTI va prezenta o ofertă bogată de joburi în domeniul ingineriei instalațiilor, managementului de proiect, programare și dezvoltare IT, care se adresează persoanelor cu pregătire și experiență în aceste domenii.

uti-bestengineer-2015

”UTI este lider în domeniul ingineriei sistemelor tehnice și informatice și un angajator de top al persoanelor cu profil tehnic. Prezența noastră la acest târg face parte din strategia companiei de a-și consolida poziția pe piață prin dezvoltarea continuă de tehnologii și sisteme care contribuie la creșterea calității vieții și identificarea unor oameni talentați și competenți, care să contribuie la succesul acestor realizari. În cadrul acestui târg venim cu o varietate de poziții în domeniul ingineriei sistemelor, project management, programare si dezvoltare IT și sperăm să întâlnim cât mai mulți candidați care se potrivesc profilului urmărit, declară Ramona Armașu, Director Direcția Resurse Umane UTI Grup.

Pentru informații despre oferta de posturi diponibile ale companiei vă așteptăm la BESTEngineer, în perioada 29-30 mai, la standul UTI sau ne puteți trimite un e-mail la recrutare@uti.ro.