Presă
14.05.2014
Complexul de Tir UTI prezintă la BSDA 2014 o colecție interesantă de arme letale și neletale

Complexul de Tir UTI prezintă la BSDA 2014 o colecție interesantă de arme letale și neletale

Singurul poligon de tir interior din București adresat atât profesioniștilor, cât și amatorilor de tir, va fi prezent la expoziția internațională Black Sea Defense and Aerospace, cu o colecție interesantă de arme letale și neletale, precum și cu multe alte surprize pentru cei pasionați de tir. Evenimentul are loc între 14-16 mai în cadrul complexului expozițional Romaero (Băneasa) din capitală.

În București există peste 37.500 de persoane care dețin permis de port armă, dintre care aproximativ 2.500 de persoane pentru arme letale și peste 25.000 pentru arme neletale, iar numărul acestora este în continuă creștere. Complexul de Tir UTI este singurul poligon interior privat de tir din București care oferă celor pasionați de acest domeniu posibilitatea de a-și exersa abilitățile într-un spațiu discret, care respectă cele mai exigente cerințe de siguranță și confort. Pe langă poligonul de trageri cu arme letale și neletale, dotat cu trei culoare de tragere, în cadrul Complexului de Tir există un magazin de comercializare a armelor, muniției și accesoriilor, un atelier de reparații și întreținere și o camera de depozitare a armelor în regim de custodie pentru persoane fizice.

Complexul de Tir UTI organizează cursuri de inițiere pentru amatori și persoane care doresc să obțină permisul de port armă, cursuri de perfecționare și antrenamente speciale pentru profesioniști, concursuri și competiții de tir. Complexul dispune de facilitățile necesare pentru organizarea teambuildingurilor pentru companii.

La BSDA, Complexul de Tir va expune o panoplie bogată de arme letale și neletale care pot fi achiziționate din magazinul propriu, de la producători renumiți de armament, precum Glock, Bul, Beretta, CZ, Steyer, SAPL, Verney Carron, Walther etc. Piesa de rezistența a colecției o reprezinta sistemul Corner Shot, utilizat de trupele speciale în operațiuni militare.

De asemenea, pentru cei care vizitează standul UTI la BSDA în perioada 14-16 mai, am pregatit o tombolă cu premii: invitații gratuite pentru a trage în poligonul UTI. Cei zece câștigătorii vor fi anunțati pe pagina de Facebook a Complexului de Tir (facebook.com/poligondetir)