Presă
21.03.2012

UTI Systems participă la CISCO Expo 2012

UTI Systems, în calitate de Technology Partner, participă la Cisco Expo 2012, o ocazie unică pentru participanţi de a avea acces direct la experţii şi partenerii Cisco, la sesiuni tehnice aprofundate şi la demonstraţii ale celor mai noi soluţii de comunicaţii.

UTI prezintă anul acesta un concept nou de Management al Situaţiilor de Urgenţă prin Interoperabilitate şi Colaborare IP, concept care răspunde nevoii principale de a asigura informaţia corectă, la timp, în formatul necesar, persoanelor responsabile, pe durata situaţiilor de criză şi/sau de urgenţă.

Una dintre problemele fundamentale este legată de lipsa unor sisteme integrate şi interoperabile privind comunicaţiile de voce. Ultimii ani au demonstrat că liantul tehnologic pentru interoperabilitate este IP = Internet Protocol = Interoperability Protocol.

UTI adopă ca platformă Cisco IP Interoperability and Communications System (Cisco IPICS), care permite interoperabilitatea sistemelor de comunicaţii pentru a oferi servicii integrate de voce, video, date, senzoristică, mesagerie şi comunicaţii în timp real, pentru orice dispozitiv din orice reţea, la cerere şi securizate.

O demonstraţie practică a acestui concept poate fi urmărită în standul UTI Systems organizat în cadrul evenimentului.

Participarea la acest eveniment este o recunoaştere a calităţii soluţiilor UTI şi a statutului de partener CISCO, precum şi posibilitatea de a prezenta soluţiile UTI unui număr important de clienţi ai CISCO.