Presă
02.05.2011

Comunicat de presã – UTI se extinde în Polonia

Începând cu data de 5 aprilie 2011, UTI a deschis o filialã în Polonia, numitã Grupa UTI Polska. Acționarul societãții este UTI Holdings BV, iar obiectul de activitate include activitãți de inginerie și consultanțã tehnicã. Având sediul în clãdirea Camerei de Comerþ din Varșovia, filiala UTI Polonia are ca obiective dezvoltarea de proiecte în domeniul managementului traficului, apãrãrii și securitãții IT.

Polonia este un centru de putere economicã al Europei Centrale, care a dovedit o capacitate admirabilã de a rezista recesiunii, în condițiile în care multe þãri au fost serios afectate.

Și în ceea ce privește piața de securitate, principalul domeniu de activitate al UTI, Polonia reprezintã un model de stabilitate și maturitate. UTI este o companie cu 20 de ani de experiențã în dezvoltarea de proiecte de securitate complexe, atât în România, cât și în Italia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Ukraina, Uzbekistan, Albania, Yemen, Kuweit. Astfel, pentru noi, pãtrunderea pe piața Poloniei va reprezenta o provocare și o nouã confirmare a capacitãții noastre de a implementa soluții competitive, de înaltã tehnologie.

Pe aceeași temã:

Ziarul Financiar
UTI a deschis o filialã în Polonia

Cotidianul
UTI intrã pe piața de securitate din Polonia