16.07.2010

UTI demareazã campania de ajutorare a victimelor inundațiilor din orașul Dorohoi

În urma inundațiilor din luna iunie, orașul Dorohoi se numãrã printre zonele care au fost cel mai greu încercate de inundații, peste 2.500 de persoane fiind afectate în mod direct si rãmânând fãrã hranã și adãpost.

Ținând cont de situația dramaticã în care se aflã locuitorii orașului, grupul de firme UTI a decis organizarea unei campanii de ajutorare, concretizatã prin donarea de materiale de construcție și sume de bani cãtre 350 de familii, donații care îi vor ajuta sã înceapã o viața nouã.

Caravana organizatã de grupul UTI a fost alcãtuitã din 13 tiruri care au transportat 315 tone de ciment. Reprezentanții UTI deplasați la fața locului au distribuit sacii de ciment direct cãtre familiile sinistrate, pe baza listelor puse la dispoziție de cãtre autoritãțile locale ale orașului Dorohoi și dupã propria evaluare a fiecãrei case în parte.

De asemenea, în cadrul organizației a fost inițiatã o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea celor care au avut de suferit din cauza inundațiilor. Localitãțile cãtre care vor fi direcționate aceste sume de bani vor fi stabilite ulterior.